En ny början

Hej

Nu har jag alltså startat en ny blogg.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mitt liv har liksom tagit en ny början, för att vara rakt på sak. Allt är väldigt annorlunda..

Jag kan väl börja med att klargöra att jag och Jonas inte längre är tillsammans, för de som inte hängt med där. Han bor kvar i huset, och jag bor hos mina föräldrar tillsvidare. Hur länge vet jag inte, men det är alltså så det ser ut nu. Tarox finns inte längre hos mig, han har alltid varit Jonas hund, självfallet även min, men inte på papper. Men det är inget som grämer mig, jag vet att han kommer få det bra hos Jonas, få den omvårdnad han behöver, med allt vad det innebär.. När det kommer till Ingo så finns han hos mig..

Jag vill inte gå in speciellt mkt på mig och Jonas. Det är idag ett avslutat kapitel i mitt liv. Vad som hände och varför, är något som bara angår oss, ingen annan. Vi är idag vänner, har kontakt och sen är det inte mkt mer med det. Allt är bara bra.

Tanken med denna bloggen är att den kommer vara mkt mer privat. Ni som fått adressen är personer som jag i första hand känner, på ett eller annat sätt. Troligtvis lär massa random folk även snubbla in, men jag vill i första hand att denna bloggen ska rikta sig till mina närmaste...


Vi hörs snart igen.

Puss & Kram

Välkommen till min nya blogg!