Leather is my thing

Hej igen!

Jag skrev ju i det tidigare inlägget att jag skulle fixa bilder på kläderna, tror ni att jag lyckades med det? Nope. Jag tog dock två snabba bilder med min snygga skinnväst, Apocalypse Now-tisha samt mina nya jeans. Någonting att kika på iaf.


Väst Laura, by Piro. T-shirt, tryck Apocalypse Now. Jeans, by Gina Tricot.



En morgontrött jävel

God morgon!

Äntligen börjar man piggna till. Det är nästan löjligt hur lång tid jag behöver på morgonen för att komma ur sovkoman. Jag klev upp strax efter kl 08, men slog upp ögonen runt 07.30 då P släppte ut Remu för morgonkissen. Jag behöver nämligen ca 20-30 minuter med musik innan jag ens ids kliva upp, självfallet skrålandes på högsta volym i mina pissiga headset-lurar så det låter extra skit också. Haha..

Nu har jag precis påbörjat mitt andra colaglas, ett sådär mysigt avslaget glas med vad som blev över i flaskan från igår. Direkt gott kan jag väl inte påstå att det är, men eftersom jag envisas med att inte lära mig dricka kaffe, får det helt enkelt duga. Koffein som koffein.

Igår var jag och hämtade ut ett paket kläder på Ica Maxi, det var endast ett linne som fick skickas tillbaka. Själva linnet i sig var snyggt, hade snygg passform osv. MEN det var helt jäkla genomskinligt, vilket självfallet inte syntes på hemsidan. Ovanligt va? Jag tänkte fixa lite bilder på grejerna under dagen, så får ni hissa eller dissa sen.

Nu ska jag påbörja lite arbete så jag blir klar med klänningsutbudet till butiken.

På återseende!



Dödstrött

God eftermiddag.

Denna dag har sugit ganska hårt. Natten gav mig inte speciellt mycket sömn, utan jag har vaknat stup i kvarten, vridit och vänt på mig samt svettats. Vet inte vad som var fel, mardrömmar kanske. Jag har ju tyvärr inte den förmågan att komma ihåg mina drömmar, om de inte varit riktigt speciella på något vis. Så jag skyller nattens sömnförlust på mardrömmar, och håller tummarna att jag inte håller på att bli sjuk eller liknande.. Jävligt trött är jag i alla fall. Usch.

Idag har jag planerat att avsluta alla klädkollage till butiken. Fotoarbetet jag gör alltså. Därefter blir det jägarexamensplugg. Usch så trist det är, men ska jag få min nedrans jägarlicens så är det bara att trycka näsan i böckerna och bita ihop.


Nu ska vi strax dra in till Happis och handla lite götta till kvällen. Ha en liten myskväll med andra ord, med SOA. Vi har nämligen pressat den underbara serien nu i några dagar, och har kommit så långt som till senaste säsongen.

Byye

Bollen rullar i samma riktning

Hallå!

Jag sitter nu här med näsan i skärmen igen, för er skull. För att några av er tjatar och klagar stup i kvarten. Dock måste jag göra er besvikna, för som vanligt har jag ingenting spännande att dela med mig av från den senaste tiden.. Jag är fortfarande beroende av Red Bull och cigg, har rött hår och tycks inte bli kvitt ovanan att bita på naglarna.

En rolig utfyllnadsbild. Ser lite ut som en alien på denna, haha!


Nu ska jag ta och frakta röven ut till bilen, har lite fotojobb att greja nämligen.
Vi hörs mina vänner!

Lillebror Bus

God kväll!

Nu tänkte jag slänga ihop ett kort inlägg här i bloggen innan jag sluter mina blå för natten. Duktigt av mig va?!

Precis som rubriken lyder så har vi en lillebror bus här hemma nuförtiden. Han är en riktig liten vilde, en ulv i fårakläder som smider onda planer och tar varje tillfälle i akt att tortera storebror tråkig ;)

Haha, han är så gudomligt söt!


P ligger och sussar här intill mig, och jag har fixat klart lite jobb inför imorgon. Nu tänkte jag försöka smyga mig upp i hans famn utan att väcka honom, och sen få lite välbehövd sömn!

Natti Natti

Nytt barr

God kväll mina vänner!

Som vanligt är det ett tag sedan det publicerades ett inlägg innehållandes text på denna blogg. Och liksom alltid beror det på bristande intresse och lathet från min sida. Jag ber om ursäkt, än en gång, och lovar (med fingrarna i kors) att jag ska börja blogga mer ofta.

Idag var jag för första gången på väldigt länge till frisören. Jag har ju, som de flesta av mina vänner vet, frisörsskräck! Jag har i regel aldrig blivit nöjd, och t.o.m i de flesta fallen riktigt missnöjd. Så missnöjd att jag inte velat visa mig ute bland folk. Men idag gjorde jag som sagt en vild chansning och fraktade röven till frisörsstolen igen, och tänka sig, jag blev faktiskt nöjd! Alla slitna toppar borta, håret har fått sig lite volym och det lyser rött. Precis som jag vill ha det! Det som känns lite trist dock, är längden. Men det är väl bara att börja spara ut igen..


Hiss eller diss?

Baby har gått och slutit sina gröna för natten, och jag känner att det nog även är dags för mina blå. Om inte annat, så vill jag bara krypa ner och hålla om honom. Ha honom nära. Han är mitt allt!

Heippa!

Hjälp mig välja två par!


Du är mitt allt


En glad Ingo