Alldeles snart ..

.. Kommer min älskling hem. Gud vad jag längtar!!! Finns inte ord för hur glad jag är. Grabbarna gos kommer nog bli en aningens glada de med, husses småpojkar! ♥


Slänger in en utfyllnadsbild
 


Vi saknar dig älskling


 

Remu'sen nannar babys målarkepa på nätterna när han är borta ♥




Skitdatorer

Ja nu sitter jag här med trynet i skärmen igen.. Liksom igår har regnet bara öst ner hela dagen, och hundarna luktar apa varje gång de satt en tass utanför dörren. Det har inte ens varit någon idé att försöka rasta dem desto mer, båda två vill nämligen in direkt de kissat av sig. Haha, skönt för matte ;)

Denna dagen har bestått av datakrångel, datakrångel och lite mer datakrångel. Jag har haft ett rent helvete sedan igår, och jag ligger nu efter med arbete. Fy fan så jävla irriterande vill jag lova, men som tur är gör det ingenting att jag skjuter på det någon dag till.. Jag vet inte vad som är fel, men min dator hänger sig till och från hela tiden. På sin höjd har jag lyckats ha den igång i kanske en timma innan den kraschat igen. Virusprogrammen skannar datorn just nu, och jag håller tummarna för att det är nått litet sketet virus som ställt till allting.. Jag hatar datorer.

Nu är det bara en dag kvar tills världens bästa P kommer hem. Imorgon spelar de på Kirunafestivalen, och sen på fredag morgon kommer han hem till Korpikylien igen. Åh vad jag längtar. Skulle göra vad som helst för att få sova intill honom inatt, han är mitt allt!

 
 
♥ Världens bästa man ♥


Nu tänkte jag ta och kolla lite tv.
Höres!

Söta lilla Nessie

 

Vuxenpoäng


God eftermiddag!

Ute öser regnet ner här i nordligaste norr, inomhus ligger en ganska otrevlig odör i form blöt hund över hela huset och min mage ger ifrån sig någonting liknande plågoskrik i hopp efter mat. Det kunde varit lite bättre med andra ord.. Min baby åkte idag med, och kommer hem på fredag morgon. Det är nästan hemskt hur man kan sakna någon så mycket som jag saknar honom just nu. Världens bästa och finaste P ♥ Det som är positivt är dock att jag de kommande dagarna har en hel del att göra, så tiden kommer säkert rulla på i hastig fart. Bara ikväll skall jag vara klar med produktbilder samt kollage för en hel herrkollektion till Butiken på Landet, samt påbörja ett omslag. Omlott med det skall jag även försöka minska tvätthögen som numer upptar halva badrummet, samt befria golven från alla jäkla damm/pälstussar som vår käre Ingo systematiskt spridit över hela huset. Låter riktigt skoj va?



"Varför i helvete lägger hon in den där bilden mitt uppe i allt" tänker ni nu, men jag kände helt enkelt att första stycket i det här blogginlägget vart på tok alldeles för pessimistiskt. Så jag gjorde nu ett helhjärtat försök att, om inte för er, för mig själv, få upp humöret lite grand. Finurligt va! Skriver man  förresten "lite grand" eller "lite grann" ? Känns fel att välja det sistnämnda (jag använder det dock ibland, jag vet), det lutar i min skalle åt talspråk. Eller har jag fel?

För att helt byta riktning känner jag nu att jag måste tillkännage att jag lärt mig dricka kaffe. Sakta men säkert börjar jag även tycka det är gott. Vuxenpoäng till lilla mig! Det känns nästan osannolikt med tanke på att jag tidigare kväljts som en idiot varje gång jag försökt mig på det. 

Nä, fy satan. Om man nu skulle försöka sig på att äta kanske. Jag tänkte förtära en riktig festmåltid idag, i form av nudlar med smak av Biff. En riktig näringsrik och mättande måltid med andra ord ;)

Hörs snart!
P&K

Busfrö

 

Oops ..

God kväll!

Jävlar i mig vad länge sedan jag var in här. Det har blivit en hel del förändringar märker jag, men det är säkert bara till fördel. Redigeringsverktygen ser lite bättre ut iaf, plus att man kan lägga till fler kategorier i inläggen :)

Så, vad har hänt sedan sist tro.. Inte mycket, men jag kan iaf berätta att jag nu tagit jägarexamen, på samtliga viltklasser! Det känns otroligt skönt, och det ska bli väldigt spännande till hösten! .. Sen har vi även målat huset, och kämpat på från morgon till kväll. 

Med vovvarna är allt bara bra. Ingo vaktar gården ifrån tjuvar och Remu växer i snabb takt. Han är så go den lille rävungen, mattes stjärna! .. Än har vi inte spanat in någon ny utställning för hans del, men matte känner sig taggad att snart visa upp honom igen. Om någon vet av eventuella inoff-utställningar här uppöver nu i sommar, tipsa mig gärna!

Världens finaste lille Remu ♥


Nu ligger min baby och suckar högt i sängen, gissar på att han tycker att jag borde komma och lägga mig ;)

Vi hörs snart igen.
Kram, Lotta.

Somewhere else

God kväll!

Befinner mig just nu i Avesta hos en av medlemmarna i BB (B o u r b o n  B o y s). Vi kom hit igår eftermiddag, och jag har under dagen fotat samt lyssnat när killarna repat lite inför premiärgiget på Sweden Rock imorgon. Det kommer bli hur grymt och roligt som helst!

Pälsnyllena våra är som vanligt hos P's föräldrar och leker med rääcer-råttan medan vi är borta. Så de har det bara bra, men man saknar ju såklart de små liven. Det ska bli skönt att få komma hem och gosa med dem på torsdag.

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg i brist på annat att göra, som vanligt var det ju ett bra tag sedan sist. Sorry alla som dagligen är inne och checkar läget ;)

P & K, Lotta.