Den första frosten

God eftermiddag!

Ute skiner solen och frosten ligger glittrande likt ett täcke över marken. Luften är kall, frisk och äntligen känns det att vintern på på intåg. Det dystra och mörka höstlanskapet bokstavligt talat lyser nu med sin frånvaro, och jag hade inte kunnat varit lyckligare över det! Välkommen frost, tjäle och minusgrader. Hejdå gegga, sörja och spylukt! Baby är hemma igen, kom hem igår, den bästaste av dem alla. Idag är en bra dag!


Gillar ni alla dessa självporträtt jag lägger upp? Tänkte att det kunde vara en rolig utfyllnad här i bloggen. Nu när min lilla fjärr finns i hemmet är det ju hur enkelt som helst! Om det inte uppskattas, slutar jag självfallet. Det är upp till er mina vänner, kommentera och säg vad ni vill se och inte :)

Nu tänker jag gå och pussa på min man. Jag är så gose-sjuk idag så jag vet inte vad. Tur han orkar med mig ;)

P & K

Medan klockan tickar

Sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, månader. Tillslut har allt banat iväg till långa diffusa år. Gamla värdefulla minnen blir med tiden alltmer bleka, och förlorar sina värden - för att därefter helt försvinna. Vi låtsas, intalar oss och lurar sinnet i hopp om någon slags harmoni. Ett själslugn som aldrig kommer existera. Eller kommer det? 
 

 

För skojs skull


 

Bla Bla Bla

God morgon. 
 
Ligger nu i sängen och funderar på att dra på mig lite kläder och brumma ner på farmen. P's syster med familj är nämligen häruppe, men åker hem till Småland i eftermiddag. Tråkigt nog har vi inte alls hunnit umgås med dem speciellt mycket sedan de kom upp, då P var sjuk i början av veckan och därpå Stockholm i onsdags. Trist. Dock kommer vi ju spendera julen därnere, så då hinner vi umgås iaf!
 
Stockholmsresan i onsdags flöt på bra. Det var skönt att åka iväg med baby och bara vara han och jag. Det enda tråkiga är ju att både jag och P hatar fjollträsk, så tyvärr rådde bristande inspiration när vi skulle försöka hitta någonting att sysselsätta oss med. Det slutade med att vi käkade pizza, haha! .. Förutom att planlöst irra omkring fanns det självfallet ett syfte med resan. P gjorde intervjuer med Bandit samt SVT :)
 
Nu skall jag ta och svida om från pyjamasen och bege mig ner på farmen!
 
Höres!

Försöka kan man alltid

Haha, detta med IR-fjärr är ju ganska skoj ändå. Jag har experimenterat med min lilla dosa nu i dagarna. Dock är ju tyvärr inte jag den som agerar bäst framför kameran, och suger, för att vara helt ärlig, på att ta självporträtt. Bara grejen med att fota sig själv finner jag otroligt pinsam. Tänk om någon skulle se mig liksom. Tur man bor mitt ute i ingenstans, där det nästintill är troligare att stöta på en räv än en människa! ;)


"Försök se allvarlig ut, klick" ;) Haha..


Idag kommer förhoppningsvis ett paket med lite kläder som jag beställt. Jag håller verkligen tummarna. Imorgon skall jag och P nämligen till huvudstaden över dagen, så det skulle vara skönt med något nytt!

P & K

Testat nya IR-fjärren


 
 

Ingo the fatso

Halloj

Sitter just nu och håller tummarna för att regnet skall avta. Meningen var att jag skulle fota Eva med kläder åt BPL idag vid kl 12.00, men eftersom det pissar konstant kom vi gemensamt fram till att vi skjuter på det och hoppas på uppehåll. Så ja, nu är det bara att hålla tummarna som sagt. Det är jävulskt drygt att bara sitta och vänta om inte annat...

Imorse borstade jag igenom Ingos päls, då han sett ut som en skabbis ett bra nu. Jag blev väl sådär munter när jag upptäckte vad som dolde sig under allt strul. Fy vale vad denne grizzly odlat päls alltså! Han ser ut som en maskros, helt rund. Med andra ord, han ser ut att vara smällfet! Hahahah.



" Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? ... " Tralalala ;)
 
Om det är någon som är sugen på just en Ingo, kommer han finnas tillgänglig på lån mellan månaderna april-juni ;) Det enda jag begär är att ni matar och borstar honom. Mohahahaha.... (Om någon förstod det roliga i det jag just skrev).

Nu skall jag försöka göra något av nytta här hemma i väntan på lite nåd från vädergudarna.
P & K

Det är bättre nu

God kväll..
 
Det är många som har hört av sig efter senaste inlägget. Det är mycket bättre nu, och jag vill ytterligare tillägga att jag inte är allvarligt sjuk och ligger inför döden eller liknande. Jag har delat med mig av vad som hänt till ett fåtal personer, och låter det vara så. Nu i efterhand kan jag mycket väl tycka att jag kanske inte skulle skrivit ett kryptiskt feeling-inlägg här i bloggen, men just då var det väl skönt att bara lätta lite på tankarna kanske.
 
Imorgon åker baby på jobb igen, och kommer hem söndag någon gång mitt på dagen. Det känns lite tyngre än vanligt att han skall åka nu, efter händelsen i början av veckan. Men söndag är inte långt borta, och fram tills dess ska jag bara försöka vila upp mig. Oj vad jag kommer ha längtan, men ibland är inte det helt dumt det heller. Lyckan är obeskrivlig när han väl kommer innanför dörren. Min älskling. Det är sjukt hur lycklig jag är tillsammans med honom ♥
 
Nu skall jag mysa ner mig i famnen på den älskade och stillsamt somna in till hans andetag.
Natti Natti

Not yet

Tomhet... Ångest... Smärta...
 
Jag var med om någonting fruktansvärt idag, som jag var helt oförberedd på. Tankarna snurrar som en jäkla virvelvind i mitt huvud. Jag mår dåligt, både psykiskt och fysiskt.
 
Allt har sin rätta tid, brukar man säga. Jag hoppas....
 
 
Update 10/10 08.36
P har inte gjort mig någonting. Ifall någon misstolkar detta inlägget på det sättet. Igår var det tur att han fanns här hos mig. Jag behövde honom mer än någonsin. Mitt Hjärta.
 
Tack alla ni som hört av er, det värmer ♥
 
 

Ful och elak käring

Hej allihopa.
 
Sitter och bloggar ifrån Ipadden nu. Och ja, jag vet, det stavas 'Ipad'. Men det är nämligen så att jag uttalar det 'I-padd' bara för att det låter mycket roligare så...
 
De senaste dagarna har jag spenderat den mesta tiden till att umgås med baby samt till jobb. Jag har satt ihop diverse klädeskombinationer till BPL's modevisning som kommer äga rum senare i oktober. Ett väldigt roligt uppdrag måste jag säga, men även otroligt svårt med tanke på att samtliga ihopsättningar måste nå ut till en bred publik med mycket varierad ålder. Det enda som återstår nu är att förbereda inför själva modevisningen, så denna flyter på på bästa möjliga vis. Jag kommer stå 'backstage' under visningen för att styla samt underlätta modellernas ombyten b.l.a. Skoj! 
 
I övrigt har jag varit en riktig jävla surpuppa idag. Jag har blivit irriterad över precis allt och varit på krigsstigen. Ja, på det stora hela en äkta megära. Stackars min älskade P, som bara försöker vara snäll och tillmötesgående.. Jag vet ej vad det varit för fel på mig. Det måste ju ha att göra med hormoner eller något. Det är kanske röda veckan som är på ingång. Ujuj.. Baby kom så snällt och förseslog att jag skulle beställa hem lite nya kläder, för att göra mig glad. Tänk vad underbar han är, och hur lyckligt lottad jag är som har honom! Världens bästa, snällaste och finaste man. Jag är inte värd honom, så enkelt är det ju..
 
Innan jag påbörjade arbetsplats nummer två idag, bjussade P's moder mig på en massage av en finska som kommer till gården ibland. Jag valde en halvkroppsmassage med fokus på armar, rygg samt nacke. Gud vad skönt det var att få musklerna uppmjukade! Det är länge sedan jag varit hos någon massör nu, så detta var välbehövligt. Dock var jag inte alls så stel och öm som jag hade trott. Det var någon enstaka punkt vid axlarna som kändes rejält. Men på det stora hela var det bara väldigt skönt!
 
Nu ska jag göra min älskling sällskap i sängen. Han sussar så sött därborta ♥
Natti Natti!