Lever i en virvelvind

God dag.

Nu var det ett tag sedan sist igen. Ovanligt va? .. Jag har haft fullt upp. Det är skola, bröllop och vardagsliv som snurrar i en enda stor virvelvind, och fort går det! Det känns som att dagarna rinner likt vatten mellan fingrarna. Det är svårt att hinna med allt, vilket känns en aning frustrerande. Hundarna mår bra också, kanske jag skall nämna.  Lusen börjar bli en stor flicka!
 
 
 
 
Ni vet klänningen jag beställde? Jag köpte den i strl S med förhoppning att mina boobs skulle få plats. Det fick dem, men klänningen hängde i övrigt som ett jäkla tält på mig. Den var på tok för stor med andra ord. Suck ... Jag förstår inte hur de har tänkt med den där modellen, för om den sitter bra över mitt bröst, med marginal dessutom, hur fasen skall den kunna sitta uppe på normalbystade brudar? Jaja, jag får helt enkelt söka efter nya sockertoppar därute i cyberrymden :)
 
Med skolan går allt bra, kan jag tillägga. Jag börjar se ljuset i tunneln nu, och snart är skiten över. Betygen är bra, och igår lämnade jag in mitt första syftes-utkast på det verksamhetsprojekt som avslutar hela utbildningen. Jag fick tillbaka det imorse, 5/5 poäng, så det är bara att tuta och köra. Det känns skönt att jag lyckas leverera, för jag kunde aldrig innan start tro att det skulle gå så bra som det faktiskt gjort. Haha, jag kanske har något där innanför pannbenet ändå? ;) .. Ujuj. Det har gått åt många kaffekoppar, litervis med citronjuice och på tok för många kinder-maxi under mitt pluggande. Jag vet inte vad det är för fel på mig, men har jag ingenting att dricka eller äta medan jag skriver, får jag absolut ingenting gjort. Jag är helt enkelt en jäkla gottegris, bokstavligt talat. Haha.
 
Nu skall jag och baby ut i skogen och vandra en sväng, därefter blir det plugg och sen får kvällen avslutas med möte på byaföreningen ;) 
 
P & K

Macadamia Natural Oil

God Kväll! 
 
Idag kom baby hem med mitt efterlängtade paket med produkter från Macadmia Natural Oil. Samtliga varor är naturligtvis testade, och jag tänkte att jag skulle ge en liten kommentar till var och en:
 
No Tangle brush
- En helt underbar borste som reder ut håret utan att slita i det. Masserar även hårbotten. Jag använde den till att fördela inpackningen i duschen, passade utmärkt till det med då den är helt i plast och lätt att göra ren efteråt. REKOMMENDERAS!
 
Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo
- Luktar gott och ger ett tjockt lödder. I övrigt var det väl inget spektakulärt över schampot. Men det gav inte sådan "sträv" känsla som vissa schampon kan ge efter ursköljning.
 
Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque
- Var tjock i konsistensen och väldigt fet. Masken gick lätt att fördela i håret, och jag använde min nya borste för att få den riktigt jämn innan jag sköljde ur den. Luktade väldigt gott. Håret blev lent och fint, men man bör ha i åtanke att INGEN Inpackning kan reparera kluvna hårtoppar och liknande. Det är en myt. Men en bra inpackning, verkligen.
 
Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment
- Luktade liksom de övriga produkterna gott, möjligtvis något maskulint. Användes i fuktigt hår innan jag torkade det, gav glans, lätt och följsamt hår. Jag gillar den!
 

Ja det var väl vad jag kunde komma på för nu. Iaf något nu innan jag sover. Får se hur dessa produkter hjälper mitt hår på sikt. Men jag är absolut nöjd med mitt köp :)
 
Nu skall jag mysa ner mig hos baby <3
P & K

Klickeliklick

God kväll!
 
Denna dagen har spenderats till lite ärenden i Haparanda, rengöring av kök samt tjäderspaning på kvällningen. Vi såg hela sex tjäderhönor efter vägen, vilket verkligen bådar gott inför hösten. Förra året var inget vidare år, det var knappt så att vi såg någon skogsfågel överhuvudtaget. Nu håller vi alla tummar och tår!!
 
Imorgon kommer baby att arbeta i studion, så på hemvägen plockar han ut mitt efterlängtade paket bestående av hårprodukter. Längtar tills jag får testa dem, och hoppas verkligen de håller vad de lovar :) Jag kommer ge ett omdöme när jag testat dem, och det blir troligtvis på direkten imorgon ;) .. Utöver hårprodukter har jag även klickat hem lite annat skoj de senaste dagarna. Jag har beställt hem två flexikoppel, haha ja ni läste rätt, sådana där extra långa för extra stora hundar. Det kommer bli skönt när man promenerar efter bl.a. gamla järnvägen, då hundarna kan snosa runt med lite mer frihet. I respekt till grannar släpper vi inte hundarna utanför regelrätta jaktsäsonger, även om de inte skulle dra iväg på sök. Remu brukar vara lös på gården, men Lusen har börjat visa tendenser att vilja dra till skogs. "The Call of the Wild" you know ;) Det är bäst att vara på den säkra sidan! .. Sen har jag även beställt en klänning som jag tänkte ha efter vigseln i juni, på festen alltså. Jag kommer aldrig orka släpa runt på bröllopsklänningen.
 
 
Nice va? :)
 
 
Klänningen kommer från Tommy Hilfiger. Jag fastnade egentligen på den ljusare färgen, men den var naturligtvis slut i storlek. Det enda jag oroar mig lite för är mina boobs, jag hoppas de får plats ;) annars åker den tillbaka! Jag tog den minsta storleken som fanns kvar, i detta fallet Small, men jag har egentligen XS. Jaja, det är väl bara att vänta och se :)
 
Nu blir det goseligos med bebi innan jag sluter mina blå. Han sover redan här intill mig <3
P & K
 
PS bloggar från Ipaden, så är texten helt knäpp, har den ändrat som den själv vill ;) DS