Skit-skola

God kväll!
 
Nu sitter jag här och kallsvettas, misstänker skarpt att sjukdom är på ingång. P's föräldrar har nämligen varit sjuka, så jag har säkert blivit smittad. Gud vad härligt, eller inte...

Idag fick jag min hemtentamen levererad, vilket skit. Den skall vara inne på söndag, så det är väl bara att sätta igång så kanske man får lite ledig tid. Ikväll tänkte jag dock försöka spendera tid med älsklingen, skolan kan inte ta upp all tid som den gjort hittills. Jag blir helt knäpp i huvudet av att glo in i en dataskärm hela dagarna. Dessutom är jag fruktansvärt missnöjd med den här utbildningen, och anser verkligen inte att den sköts professionellt. Det är dålig kommunikation från lärare, och bristande information, ständigt.. Trist att man skall behöva bli så omotiverad :( Men men, i juni är den slut, så det är väl bara att bita ihop fram tills dess. Aldrig mer en utbildning via denna skola igen! Suck..

I väntan på att hemtentamen skulle läggas upp tidigare idag, spenderade jag lite tid med vovvarna ute på gården. Lily växer så det knakar, och jag tänkte att ni kanske saknar lite bildmaterial här i bloggen, så här får ni!


Min söte räv och lushund ♥
 
Nu skall jag bege mig ner till älsklingen!
P & K

Besked

God kväll på er!

Många av er har säkert undrat vad som varit fel den senaste tiden. Det är nämligen så att jag sedan en månad tillbaka gått och väntat på svar om jag har cancer eller inte. Yes, ni läste rätt, cancer.. Idag var jag på Sunderby sjukhus, där det konstaterades att jag är frisk. Lyckan och lättnaden är total, ni förstår inte..!

Den senaste tiden, med allt den har inneburit, har varit ett helvete. Det enda jag kunnat tänka på är denna jävla sjukdom, på hur många som fått diagnos och inte överlevt kampen. Hurvida jag kommer att göra det eller inte. Ja, ni kan ju tänka er.. Ångest, oro och gråt.. Hade det inte varit för min älskade P, hade jag nog gått under. Han har hela tiden stöttat mig när jag mått som värst. Följt med på läkarbesök. Alltid varit nära. Han är mitt allt ♥ Den finaste människan på jorden. Bör även tillägga att han HELA denna veckan har agerat kock här hemma, och serverat mig världens godaste mat. Varje morgon kommer han även upp med en kopp kaffe vid sängen och säger att han älskar mig. Jag finner inte ens ord.. Jag är så lycklig ♥

Nu framöver blir det nya friska tag. Jag kan äntligen lämna den här skiten bakom mig och fokusera på framtiden. ÄNTLIGEN!


Kärlek till er mina vänner ♥

Ängslan



Mörka tankar

Den här veckan har varit skit, för att gå rakt på sak. Jag har haft enormt svårt att koncentrera mig på skolarbetet för den här veckan, vilket resulterat i att jag idag börjat med litteraturen. Mina tankar är på helt andra plan, och hur mycket jag än försöker läsa, så fastnar ingenting. Min skalle är död, och är endast fylld med ångest. Mörka tankar snurrar däruppe nu, och jag mår skit. Riktigt skit, för att vara helt ärlig.. Det enda jag vill är att denna vecka skall nå sitt slut, men ändå inte. Det är med blandade känslor jag ser dagarna passera förbi. Den kan sluta i total lycka, men likväl i fruktansvärd smärta.. Jag känner mig helt handfallen just nu.. Snälla Gud ..

Jag är så otroligt lycklig att jag har min P. Den snällaste och finaste av alla. Som alltid finns här för mig, och verkligen bryr sig. Som säger att han älskar mig när jag behöver det som mest. Utan honom skulle jag gå under, han är mitt allt ♥

 
Jag älskar dig