Du är mitt allt


  
 

Mormor på besök

God kväll!

Skall strax ner på farmen och käka middag med mormor, Rolf samt Pärs föräldrar och faster. På menyn står
kött ikväll, vilket nog inte blir helt fel. Eftersom jag inte orkar spackla mig kör vi på naturligt idag. Kanske inte helt fräscht sådär, men finns ju inte mycket man kan göra åt hur man ser ut ;) Höhö..



Fjortisbilden, jag vet. Men vad gör man när det inte finns någon som kan ta en bild på en!

Nu ska det flossas, adjöken!

Ni två ♥




Inför ensamheten

God kväll.

Sitter i vanlig ordning inför babys spelningar med en klump i magen eftersom han skall åka. Jag hatar verkligen när han är borta, saknaden blir enorm. Jävla skit, det tär verkligen på mig att vara såhär blödig.. Dock kan jag ju skatta mig lycklig som har våra fina hundar. Grabbarna som varje dag har humöret på topp och skulle göra vad som helst för endast en liten klapp på huvudet.. Nej ni, kärlek är inte det lättaste alla gånger, men det skall det väl inte vara heller antar jag. Jag kommer direkt att tänka på två rader ur en dikt skriven av min favoritpoet Esaias Tegnér: "Det ges ej glädje utan smärta, och kärlek finns ej utan mod". Två korta och ynkliga strofer som ändå besitter sådant otroligt starkt budskap. Han var inte dum minsann, den där Tegnér. Hans texter har på ett eller annat sätt betytt väldigt mycket för mig under många års tid.



MIN baby. Världens vackraste.


På lördag eftermiddag kommer mormor och hennes karl på besök. De hade tydligen bokat rum i pensionatet nere på farmen. Hur länge de blir här är tydligen oklart, men känner jag min mormor rätt så drar de under dagen på söndag. Där finns ingen ro inte. Det skall faras, flygas, ses och snokas. Haha.. P kommer ju hem på söndag kväll, de lär ju vilja träffa honom med. Men som sagt, det är inte alls säkert att det finns sinnesro nog att stanna en natt extra.

Jag har under dagarna fått lite mer beställningar på jobb också, så nog har jag lite att göra för att få tiden att gå nu de kommande två - tre dagarna. Utöver det så är ju även P's goa syster med familj häruppe i iaf en dag till, så  jag lär ju spendera morgondagen med dem innan de drar ner till småland igen.

Näe, dra helvete. Nu blir det lite kvalitetstid med älsklingen innan sängen kallar. Jag ska skjutsa honom och Buffeln till Kallax imorgonbitti vid 07.30-tiden.

See ya'll.

Long time gone

 
 Shiit. Länge sedan sist. Jag ska försöka bättra mig, promise.


Jag är numer brunett, trivs bra.

Dock behövs specialhjälp av en frisör för att få det snyggt, och inte i guds alla nyanser ;)



Ingonen

  

Ingo har som vanligt svårt att visa sin vackra sida på bild, antingen mongo eller monster ;)



Liten blir stor

God kväll

Inte mkt har hänt sedan sist. Jag följde med ner på Getaway i Gävle en sväng, annars har jag mest varit hemmavid. Jag har jobbat, grejat med vovvarna samt pussat på P. Livet häruppe är riktigt king, jag älskar varje minut jag spenderar med baby och pojkarna. Varenda.

Mattes hjärtan, bilden tagen av P ♥

Den senaste tiden har vi varit rätt mycket i skogen med Remu. Vår lillkille har börjat växa till sig rejält nu, det är helt sjukt vad tiden gått fort. Nu skall instinkter väckas på riktigt, självförtroende stärkas och han skall bli en jakthund. Herregud, tänk den dagen vi skjuter hans första tjäder!!

Baby ligger och grejar med min telefon nu, och är helt inne i något. Tror jag skall avbryta honom och få somna i hans armar. Finns inget bättre.

Sweet dreams.

Vad jag jobbar med nu för tiden


 

Finaste Ingo

Torkar i solen efter bad