Vovvar





Nessie






Liten uppdatering

Hello

Nu var det ett tag sedan igen. Det här med bloggande är verkligen inte min grej längre har jag märkt. Det finns ingen som helst lust nuförtiden, skriver ju ändå bara samma skit varenda gång, eller?

Allt är bara bra med hundarna. Ingo surar dock löjligt mycket sedan Remu flyttade in, han är väl gissningsvis bara väldigt, väldigt svartsjuk. Remu har dock funnit sig tillrätta sedan han anlände. Var dag är en ständig kamp mot hans dåliga humör, urinerande, pipande och gälla skall. Haha, nä, skämt åsido. Livet med valp är underbart.



Inte nu till helgen, men nästa, kommer troligtvis Kristina och Robin upp och hälsar på över helgen. Ska bli otroligt skoj, längtar tills du kommer vännen!

Nu ska jag återgå till verkliga livet. Heippa!

Lill-räven


Remu är hemkommen

Igår eftermiddag åkte jag mannen och hämtade hem vår lille Remu. Allt har bara gått bra, men än så länge är allt nytt och måste undersökas från topp till tå. Han är så fin vår lille kämpe, och snäll! Mer blogginlägg om vårt nytillskott kommer framöver i dagarna. Just i detta nuet är jag ganska trött i skallen och inte alls sugen på att knappa på ett tangentbord.

Världens sötaste valp måntro?