Yes Yes Yes




Suktar efter

 


Blek, fet och 40+ (-)

God kväll!

Folk brukar säga att bilsemestrar och tapetsering är de två största farorna för att ett förhållande ska braka åt helvete. I julas bilade jag och P genom hela Sverige tur- och retur, och idag tog vi oss tummarna ur arslet och tapetserade ett rum som vi skulle gjort för länge sedan. Smålandsresan genomfördes utan bråk, och även dagens tapetsering. Att man däromkring ballar ur på bilister, tapetklister och förstörda tapetvåder, det räknas inte ... *visslar*. Haha, detta betyder alltså att vi är som gjorda för varandra och kommer leva happily ever after. Riktigt king ju! ;)


Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden. Med tanke på den otroligt låga aktivitetsnivån jag lyckats hålla sen ungefär två månader tillbaka, skulle man nog kunna tro att jag antingen varit handikappad eller typ död. Riktigt nice va?

En grej jag tänkt på nu de senaste dagarna då jag kollat besöksstatistiken här på bloggen, är att det är märkligt många som varit inne på bloggen den senaste tiden? Så, varför i helvetes jävla fan har ni som jag givit adressen skickat den vidare? Eller hur i helvete har ni som inte fått den, hittat hit?! DET KAN NI JU KOMMENTERA!

Klart slut.

Snabb uppdatering

Hello

Var ett tag sedan jag skrev nått här nu igen. Men jag har inte haft tid eller intresse av bloggen på ett tag, som alltid. Det kommer dock bli ändring på det nu framöver, då vi äntligen lyckats få hem grejer så vi har internet inom kort.

Med mig och Ingo är allt bara bra iaf. Ingo älskar livet som "polarhund", och vakar över gården likt en riktig konung på toppen av snödrivan utanför huset. Han älskar sin nya husse också, nästan för mycket, matte blir bortglömd ibland nuförtiden. Haha! .. Han har även fått en liten skitunge på halsen, lilla Nessie. Hon är helt ok tycker han, men för det mesta ganska jobbig ;) Hon är en liten Dansk-Svensk Gårdshund och ägs av P's mamma.




Nu har ni fått en snabb uppdatering, mer kommer inom kort!

Bye Bye

Isgrisen Ingo