Home Wrecker

Baby berättade för ett tag sedan att jag skulle få en present, och idag kom den - min alldeles egna jaktbåge från Bear Archery. Modellen heter Home Wrecker, och är framtagen för tjejer, med lite "tjejiga" detaljer såsom rosa inslag här och var. Vad skall jag säga, jag älskar den!! Min älskling är bäst, världsbäst ♥
 
Glad brüd, eller vad? ;)
 

Systrarna Gråben

 

Lusen ♥

 
 

Underbara och vackre Arttu

 

Intet skjutet

God kväll!

Ögonlocken känns nu otroligt tunga, men jag tänkte ändå försöka mig på att skriva ett blogginlägg. Idag har vi jagat tjäder för fulla muggar. Vi gjorde en sväng på morgonen samt en nu ikväll. Vi har sett fågel bägge gångerna, men tyvärr har det inte blivit något byte. Remu kämpar på väldigt bra och stöter fågel, men han har haft lite svårt att få dem att träa. Det är mycket gamla fåglar som vistas i de marker där vi nu jagat de senaste dagarna, och de är väldigt vakna och alerta. Det är ju de starka som överlever i naturen, som ni vet... Drygt för oss. Dock måste påpekas att vi fått lite framtidstro då vi sett föryngring i skogarna. Nu är det bara att bita sig i läppen och fortsätta nöta! En fågel har fallit för vår fine pojke, och fler skall det allt bli! :)
 
 
Lite bilder från dagen
 
 
 
Nu blir det sängen!
P & K

Allt från hund till interiör

God morgon!

Jag har nu varit vaken i exakt tre och en halv timme. P och kusin Johan åkte iväg till skogen vid halv sex imorse, så alarmet ljöd klockan 05.00. Ögonlocken känns väldigt tunga just nu, så mycket kan jag säga. 
 
I helgen spelade som sagt BB i Nord-Norge på fredagen, och på lördagen spelade de inne i Happis. Jag stod med I och sålde merch under spelningen på lördagen, och i vanlig ordning rockade de vettet ur sin publik. Det är få band som kan väcka i liv i människor på samma vis som BB, det säger jag er. Det är verkligen en otrolig upplevelse att se dem live :D Stället var knökfullt, och folk kom varken in eller ut tillslut! .. K och J sov över i vår gäststuga efter spelningen, och på söndagen skjutsade P och jag dem till flygplatsen.
 
Påväg till Kallax på söndagen :)
 
 
På söndag eftermiddag anlände min kusin på kvällskvisten, och med sig hade han sin Karelska björnhund Arttu. Arttu är verkligen en otroligt vacker hund, med ett väldigt fint lynne. Till skillnad från andra Karelare jag träffat är han mycket lugn och tillgiven. Han har inte heller reagerat speciellt mycket på Lusens löp, vilket jag var lite orolig över i början. Självfallet får de inte umgås med varandra, kan tilläggas. Lusen är i höglöp just nu.. Det enda jag vill ändra på när det kommer till Arttu, är hans lukt och päls. Därför kommer han att borstas liksom badas nu i dagarna. Han kommer att få en så kallad "Extreme makeover" ;). Jag är nämligen allergisk mot tussig päls och "jakthundslukt". Haha..
 
Finaste Karelar-pojken ♥
 
 
Med Lusen och Hemi är allt bara bra. Hemi skjuter på höjden i en jäkla rask takt, och ser därför ut som ett litet benrangel. Hon byter även päls just nu, vilket inte gör henne så mycket fagrare ;) Haha, hon ser ut som en liten skabbräv! Dock måste jag påpeka att hennes nya färg som börjar framhävas mer och mer, är otroligt vacker! Vi gissar att denna lilla damen kommer bli en otroligt vacker hund i framtiden. Av vad som går att se just nu, kommer hon att ha tydliga kontraster i färg och teckning, med klarvit och mörkgrå färg! :) .. Lusen är som sagt i höglöp, vilket i stort gjort henne till en riktigt dryg liten individ. Hon har varit en riktig butterpuppa genom löpet, och nu suktar hon efter att få föra sina gener vidare - till varje pris! Synd för henne att det aldrig kommer inträffa dock ;) Mohaha!
 
Sötaste lilla pluttan ♥
 
Vår lilla löpgris som har otroligt vackra poser när hon sover ;) 
 
 
Nå, vad annars då? ... Jag har inrett lite ute i gäststugan nu när Johan skulle komma upp och bo här. Det är långt ifrån klart ännu, men den är iaf beboelig för våra gäster. Baby är så otroligt king som gjorde lister och trädetaljerna därinne, precis så som jag ville ha det! Det som skall fixas därute sen, är en ny säng (dagbädd som även kan användas som soffa liksom dubbelsäng) samt mer dekor. Tavlorna som finns därute nu, är designade av mig, med ramar från Ikea. De vart helt Ok, visst? :) De föreställer kranium av brunbjörn, älg samt tjäder med de latinska namnen i kursiv text intill. 
 
Lite bilder :)
 
Nu skall jag ta och rasta de två övriga damerna i huset, och sen ta en lutare på cirkus trettio minuter. Jag har nämligen haft feber i flera dagar, så jag antar att det är behövligt med lite lugn och vila :)

Tjao!