Snart..

Den här veckan har verkligen varit sämst. Fy satan att man aldrig skall bli frisk :( Jag börjar bli riktigt led feber, huvudvärk och yrsel nu. Jag hoppas verkligen att de hör av sig från vårdcentralen i dagarna om blodproverna. Jag har ju tid på torsdag till veckan, men förhoppningsvis hör de av sig innan... Suck ....
 
Snart är min älskling hemma, det känns som han varit borta i evigheter. Det skall bli så otroligt skönt att få ligga i hans armar igen. Jag saknar honom så enormt mycket.
 
I brist på annat bjuppar jag på två bilder. Här ser jag ju glad och frisk ut iaf. Ni skulle inte vilja se mig nu, likblek och ringar runt ögonen som får mig att se ut som något monster tagen ur en skräckfilm. Ujuj.
 
 
 
 
 
Nu skall jag hoppa i duschen och tvätta av mig feberlukten. Ni vet nog vad jag menar. Fy satan vad äcklig man känner sig. Baby landar på Kallax runt 23-tiden, så jag bör åka härifrån runt klockan 21.00 för att vara på plats när planet anländer. Tur att alvedon finns! ;)
 
P & K

Inspiration bröllopsfrisyr

Jag har de senaste dagarna kikat lite på olika bröllopsfrisyrer. Det finns verkligen så oootroligt mycket vackra håruppsättningar, och här kommer lite inspirationsbilder. Dessa kommer jag ta med till frisören, som får skapa något passande till mig! Jag gillar det där fairytale-stuket. Det ska se lite fe-alv-valkyria - aktigt ut. Me likie!

 
 
Vad tror ni? :)
 
 

Just wonderful

Jahopp, då var det ett tag sedan jag bloggade igen. Jag vet inte varför, men av någon anledning tar jag mig endast tid då det är någonting som känns fel. Kanske beror det på att jag vet att det endast är mina vänner och bekanta som läser.. Ni är ju så långt borta allihopa, så det är ju i regel via cybernätet som man har kontakt. Idag känns väldigt mycket fel, och jag skall utveckla detta ytterligare längre ner i inlägget..

Ja, vad har då hänt sedan sist? Jag har pluggat som en gris, vilket tydligen givit resultat med tanke på att jag i första delkursen skrapat ihop ett B i betyg. Inte illa pinkat för lilla mig, om jag får skryta lite. Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna leverera på högskolenivå! Dessutom fick jag betyget AB på hemtentamen, vilket jag dock inte förstår innebörden av, men ändå. Det kändes skönt iaf! :)

Lusen växer så det knakar för varje dag. Det känns som att det var igår hon flyttade in här hos oss, och bokstavligt talat lyfte taket med sin närvaro. Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om en så intensiv valp, som alltid tar allt till yttersta gränsen. Hon är verkligen mer varg än hund, och det märks att Laikan är stark i henne. Både jag och P har  svurit oss blåa över den här hunden, men i framtiden kommer vi nog kunna se tillbaka på hennes valptid med ett leende på läpparna. Nog är hon speciell vår Lily-lus, men ack så söt när hon sätter rätt sida till!
 
 
 
 
Nå, för att komma till den tråkiga delen av inlägget, så har jag varit på vårdcentralen idag. Jag har nämligen svullnat upp enormt på halsen, till den grad att det såg ut som att det var en pingisboll under huden. Så otroligt äckligt. Utöver detta har jag haft febertoppar, av extrema slag. Jag hade egentligen inte tänkt åka in och kolla upp mig, men efter att ha pratat med min mor (som är sjuksköterska), fick jag förklarat för mig att sådana symtom inte är normala. När jag pratade med vårdcentralen bad de mig komma in omgående för koll, och så blev det. Jag har varit sittande inne i Haparanda från klockan 10.00-14.00 idag, det har tagits prover och gjorts undersökningar. Imorgon skall jag in igen för att ta ytterligare blodprover, och sen skall det bokas tid i väntan på provsvaren. Jag har en otäck magkänsla angående detta, och att behöva vänta känns hemskt. Min P är inte hemma nu heller, då han tidigt imorse åkte till Tyskland. Suck .. Jaja, det är väl bara att försöka bita ihop och blicka framåt. Jag trodde ju dock att allt med sjukhus och undersökningar äntligen var över nu.....
 
 
  
Just wonderful....
 
 
Nu hade jag tänkt kika efter någon film att slå bort lite tid med. Min kropp är helt slut.

Kramar!

I brist på annat nytt

 
 
 

Lily-Lus

 
Världens sötaste Lus