Tingad!

Idag var vi och kikade på valparna, och vi föll som furor både jag och mannen. Det var tre riktigt rejäla och välutvecklade pojkar att välja mellan, alla otroligt utåtriktade och sociala för sina dryga fem veckor! Uppfödaren gick igenom blodslinjerna bakåt, som på jakt- och utställningsfronten är fina. Modern har riktigt fina svenska linjer bakåt i leden, med oerhört duktiga jakthundar som det skjutits mycket fågel för. Fadern är en finsk import med ledande finska linjer, och var färdig fågelhund vid ynka 10 månaders ålder! .. Valet mellan dem tre var inte det lättaste, då de allihop som sagt var otroligt sociala, orädda och väldigt nyfikna. Dock föll vi tillslut ändå mest för "storulven" som uppfödaren kallade honom. En liten fetknopp med världens sötaste ansikte och ett sjuhelsikes humör. Det första han gjorde när han kom ur valphagen var att klättra upp på P's ben, gnaga på hans skor och sen börja tugga på min hand. Haha, han var så jäkla cool! När det var brottningsmatch var han den självklare vinnaren som sedan med utskjutet bröst vandrade triumferande därifrån. Vår lille kämpe!




Som den lille finske tuffing han är, var det ju självklart att han skulle ha ett namn därefter. Så med lite fundering visste husse exakt vem han skulle döpas efter - Remu Aaltonen, sångare och trummis i finlands fränaste rockband Hurriganes! Så för er icke finsktalande, liksom mig, uttalas alltså detta "Rremoo" ;)

Det ska bli väldigt spännande att se Ingos reaktion när en liten vilde flyttar in. Ingo är ju som de flesta av er vet en något bekväm och livsnjutande herre som helst undviker stök och stoj. Haha, han lär ju i alla fall om något bli sur över konkurrensen om husses och mattes uppmärksamhet!


Ett bra exempel på en surande Ingo efter några timmar med en valps närvaro:


Nu blir det musik och lite vin.
Ha det gött allihopa!

Postat av: Jessica

VILKEN SÖT PLUTT!!!!!!!!!



SV: hahah ja hör av dig när du tittar ner så ska jag krusa håret ditt! haha

2012-02-08 @ 21:34:45
URL: http://jasshole.blogg.se/
Postat av: Kristina

åh, vad fin han var :D Roligt med en valp!

2012-02-08 @ 21:58:59
URL: http://kristinaodhner.blogg.se/
Postat av: Angelica + pommarna

Han är jättesöt. =) Tur du skrev hur det skulle stavas annars hade jag sagt det med ett "u".

Ingo är vacker i vanlig ordning.

2012-02-08 @ 22:14:58
URL: http://linneaangelica.blogg.se/
Postat av: Tessan

Åhhhh så söt!! Väntar spänt på mer bilder på lilltrollet sen!

Länkar denna nya blogg ist för gamla?

Ps skicka via fb eller min gb så ser jag vad du vill

Kram Tessan

2012-02-21 @ 10:14:43
URL: http://tdristig.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET NEDAN!






Namn:
Kom ihåg mig?


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback